RECURSOS TIC

XTEX  Pagina web que ens permet obtindre informació sobre tot allò que s'ha relacionat amb l'espai i els planetes en valencià.
MESTRE A CASA Per mitjà d'esta aplicació els xiquets coneixeran nous elements dels planetes, com podem arribar cap a ells, com són els astronautes, etc. alhora que desenrotllen la motricitat fina i aprenen conceptes bàsics de forma inconscient.
E-LEARNINGFORKIDS Aplicació en anglés on podem trobar diferents jocs relacionats amb l'espai. Ens va donant informació després d'ella ens permet jugar, anirem avançant fins a conéixer moltes coses divertides de l'espai.
PREGUNTA A L'ASTRÒNOM Pagina web que ens dóna l'oportunitat de resoldre alguns dels nostres dubtes i curiositats preguntant-li a un astrònom.
NASA Aplicació desenrotllada per la NASA on aprendrem quin és la ropa/vestimenta d'un astronauta i per què ha de portar-la
DISCOVERYKIDS Els planetes estan desordenats, aniran eixint a poc a poc i caldrà identificar-los amb la seua silueta perquè puguen continuar girant al voltant del sol.
FASES DE LA LLUNA En esta aplicació haurem de realitzar desplaçaments amb el ratolí que ens portaran a conéixer les diferents fases de la lluna.
PEQUEJUEGOS Ens trobem segrestats per uns aliens i hem d'aconseguir escapar-nos d'ells. Una divertida aplicació que ens permet tindre un major maneig de l'ordinador.
SISTEMA SOLAR  Aplicació interactiva en què hem de relacionar algunes definicions dels astres del Sistema Solar amb la imatge que els representa.
GOOGLE EARTH Esta aplicació ens permet acostar-nos a través d'un ordinador o una pissarra digital a qualsevol lloc per a poder observar-ho de la manera més real posible.

 * Symbaloo

Licencia Creative Commons
Esta obra está bajo una Licencia Creative Commons Atribución-CompartirIgual 4.0 Internacional.

No hay comentarios:

Publicar un comentario