martes, 2 de agosto de 2016

ELS PLANETES



Busquem en esta pàgina informació sobre els planetes. Es tracta d'una aplicació en valencià en què al polsar en cada un dels planetes, ens porta a una pàgina en la que podem trobar tot tipus d'informació relacionada amb eixe planeta, com és, a quina distància està del sol, quina és la seua temperatura, etc. És una aplicació interessant perquè són els xiquets els que poden anar polsant en cada planeta, i a l'estar en la nostra llengua, poden tindre un exemple de la mateixa, no és el docent el que ha de traduir-ho.


Després, farem xicotets grups i repartirem a cada grup un planeta. Cada grup es farà expert en un planeta i haurà de contar a la resta de companys el que vagen descobrint. Per a això, podran cercar informació en esta aplicació, a casa, amb les famílies, etc.
A més, treballarem també els conceptes bàsics gran-xicotet i l'esfera com a figura geométrica. Per a això, construirem amb materials reciclats els planetes (cada xicotet grup el que li va tocar), amb materials reciclats, treballant així el tractament transversal de l'educació en valors.

No hay comentarios:

Publicar un comentario