martes, 26 de julio de 2016

ESCOLA D'ASTRONAUTES


Les noves tecnologies criden molt l'atenció als xiquets i xiquetes d'educació infantil, a més han nascut en la coneguda "Societad de la tecnologia", on ells des de xicotets saben utilitzar-les quasi més que una persona adulta.
Aprofitarem l'interés que mostren ells per aquestes noves tecnologies per a ampliar coneixements sobre la Unitat Didàctica que estem treballant.
En aquest ocasió jugarem amb una aplicació per a la pissarra digital duta a terme i desenrotllada per la Conselleria del Govern Valencià.
Per mitjà d'esta aplicació els xiquets coneixeran nous elements dels planetes, com podem arribar cap a ells, com són els astronautes, etc. alhora que desenrotllen la motricitat fina i aprenen conceptes bàsics de forma inconscient. Es tracta, com ja he dit, d'acostar als xiquets i xiquetes a nous coneixements o reforçar els ja exitentes d'una forma lúdica i divertida per a ells, a més, com l'aplicació ha sigut desenrotllada per la Conselleria valenciana, els coneixements que aprendran els xiquets serà en la nostra llengua.
                          ESCOLA D'ASTRONAUTES



No hay comentarios:

Publicar un comentario